Veckobrev åk 4-6

Info v.39

2017-2018Posted by lärare Wed, September 19, 2018 08:07:07

På föräldramötet fick föräldrar logga in på schoolsoft och lära sig hur det fungerar. Om ni inte var med och behöver ett inlogg så får ni skicka ett sms/mail till skolan så skickar vi uppgifter.

Denna vecka kommer vi att använda ett diagnostiskt verktyg inom läs- och skriv (DLS). Det hjälper oss att kartlägga elevernas läs- och skrivutveckling.

Mån24/9 Träslöjd

Tis 25/9 Läxor in: Läsförståelse – läs ett kapitel och svara på frågorna, papper om adjektiv, multiplikationstabell och engelska glosor. Idrott inne. Utv.samtal: Lii-la

Ons 26/9 Läxor ut. Instrument och orkester. Utv.samtal: Sol, Richard och Mirjam

Tors 27/9 Språk och hemkunskap för år 6. Utv.samtal: Alisa

Fre 28/9 5-6 ska ner till biblioteket och ha biblioteksundervisning på morgonen. Idrott inne.

/Ewa