läsåret 15/16Posted by lärare Wed, January 18, 2017 15:39:46

Nu är det dags för skridskor och skidor på gympan. Det är tänkt att det fredagar ska vara ute idrott när vädret tillåter. Ta gärna med märkt utrustning till både skidåkning och skridskoåkning. Om ni inte har någon utrustning så meddela det till Sandra, skolan har en del utrustning att låna ut.

Nästa vecka på tisdag 24/1 åker Sol, Malcolm, Mirjam, Linus, Lii-la, Richard, Anthony, Sixten och Lovis och övar simning med Sandra. Ta med badkläder och handduk.

- Övningspapper läsning.

- Övningspapper matte .