läsåret 15/16Posted by lärare Wed, February 01, 2017 09:28:38

Denna vecka fortsätter vi att hårdträna klockan i skolan så öva gärna med era barn. På matten så har vi även börjat att mäta volym. På NO lektionen så jobbar vi vidare med människokroppen och just denna vecka så har vi gjort laborationer med temat lukt och smak. På svenskan så arbetar vi just nu med återberättande texter och vi tränar på att sammanfatta det viktigaste i text med hjälp av Cowboyen. Ettorna och förskoleklassen har jobbat med bokstaven O.

På tisdag den 7 februari är det skolskridskodag på Orsasjön. Barnen börjar som vanligt på skolan kl 8 och vi räknar med att vara tillbaka på skolan kl 12:30. Ta med fika, vattenflaska, skridskor och hjälm. Meddela om ditt barn behöver låna skridskor.

- Övningspapper läsning.

- Övningspapper matte .