Veckobrev åk F-3

Veckobrev åk F-3

Inför vecka 8 och 9

läsåret 15/16Posted by lärare Thu, February 16, 2017 11:40:36

Hej alla föräldrar och elever!

Tiden går så fort och det är snart dags för sportlov. Vi har fått en ny lärare i syslöjd som heter Sofia, så årskurs 3 har syslöjd varvat med träslöjd. Rosanna som hjälpte oss med Lucia kommer även in nu under våren och hjälper oss med musiken. På NO lektionen så jobbar vi vidare med människokroppen och just denna vecka så har vi gjort laborationer med hörsel. På svenskan så arbetar vi vidare med återberättande texter. Ettorna och förskoleklassen har jobbat med bokstaven S.

På fredagen den 24 februari så är det dags för det årliga Slipstensloppet. Barnen börjar som vanligt på skolan kl 8. Starten för loppet beräknas till kl 9 och ni är hjärtligt välkomna att komma och heja fram skidåkarna. Alla slutar 11:50.

Vecka 9 är det sportlov och eleverna börjar kl 8 som vanligt måndagen den 6 mars.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater, subtraktion eller multiplikation och väljer det talet som är läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Läxor till vecka 8
Läxorna lämnas ut på torsdag och lämnas in onsdag veckan där på.

Läxa för år 1:
- Lilla läxan 1,läxa 17.
- Övningspapper läsning.

Läxa för år 2.
- Lilla läxan 2,läxa 17.
- Övningspapper matte.

Läxa för år 3:
- Lilla läxan 3, läxa 17.
- Övningspapper matte .

Trevlig helg! Kristina, Theo och Emelie  • Comments(0)//veckobrevf-3.skattungefriskola.se/#post155