läsåret 15/16Posted by lärare Thu, March 09, 2017 15:36:29

Då var skolan igång igen efter lovet. Denna vecka har räddningstjänsten varit på besök och berättat om vad de gör och pratat om brandsäkerhet. Barnen kommer också att få en kompis (Flammy) med sig hem och ett brandsynsprotokoll som de kan göra hemma och ta med till skolan. Vi ska sedan åka ner till räddningstjänsten och hälsa på hos dem. Vi har också repeterat hur man mäter volym, längd och massa på mattelektionerna denna vecka. På No-lektionerna kommer vi nu att börja ett nytt område. Vi kommer att jobba med odling och vad som behövs för att frön ska gro.

På onsdag den 15 mars är det skiddag i Grönklitt. Nytt för i år är att vi som skola måste betala för utrustning och liftkort. Därför så ber vi alla elever som har utrustning och säsongskort att ta med det. Barnen behöver även ta med sig fika, gärna med varm dryck. Skolan bjuder på lunch. Vi träffas på skolan kl 8 som vanligt och beräknas vara tillbaka på skolan 13:30. Har du möjlighet att skjutsa ditt barn till Grönklitt så kan vi ses kl 9 vid grillplatsen vid barnbacken. Meddela skolan om ni åker direkt till Grönklitt med ert barn.

- Övningspapper läsning.

- stavnings läxa