läsåret 15/16Posted by lärare Thu, March 16, 2017 09:13:51

Denna vecka har vi börjat med nationella prov för årskurs 3. Proven pågår mellan 13 mars och 19 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat. I onsdags hade vi en toppen dag i backen i Grönklitt. På No lektionerna jobbar vi vidare med att så frön och göra olika experiment för att se vad frön behöver för att växa.

- Övningspapper läsning.

- stavnings läxa