läsåret 15/16Posted by lärare Thu, March 23, 2017 09:38:57

Denna vecka fortsätter vi med nationella prov för årskurs 3. Proven pågår mellan 13 mars och 19 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledigt så prata med mig i god tid. Emelie är ledig denna vecka och Flix vikarierar för henne tisdag, onsdag fredag och Rosanna på torsdag. Årskurs 2och 3 har under veckan jobbat med återberättande texter och skrivit egna texter på dator. Årskurs 1 och F-klass har jobbat med bokstaven J. På NO lektionen har vi adopterat träd och tittat på videkissar.

Vi har också flera fall av löss på skolan. Så det bra att luskamma era barn.

- Övningspapper läsning.

- stavnings läxa