läsåret 15/16Posted by lärare Wed, May 03, 2017 15:04:31

Även denna vecka fortsätter vi med nationella prov för årskurs 3. Proven pågår mellan 13 mars och 19 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledigt så prata med mig i god tid. På svenskan jobbar årskurs 1, 2 och 3 med ett nytt webbaserat läs och skriv program. Vi är provskola för detta nya webbaserade program som heter Trädet. På http://www.dyslexi.eu/ kan man läsa mera om Trädet.

Det är dags för utvecklingssamtal skickar med ett brev med tider.

Vecka 20 är det klimatvecka med många olika aktiviteter.

Tisdag 16/5 är det utearbetsdag från kl 15.
Onsdag 17/5 är det loppisdag obs skoldagen börjar kl 15 och slutar kl18.
Fredag 18/5 är det utedag vid Lintjärn. Eleverna slutar kl 12 vid Lintjärn.

Vecka 21 är det praktik för årskurs 1, 2, 3 onsdag 24/5. Årskurs 3 har även praktik tisdag 23/5. Jag har skickat ut ett brev om det. Har ni inte fått det så hör av er.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater, subtraktion eller multiplikation och väljer det talet som är i läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

- Pilen läxa övningspapper.

- Pilen läxa övningspapper.

- Pilen läxa övningspapper..