läsåret 17/18Posted by lärare Fri, September 08, 2017 13:19:56

Nästa vecka på skolan är det hembygdsvecka på skolan. Vi kommer då att lära oss mera om det som finns runt där vi bor. På tisdag kommer vi att besöka Slipstensgruvorna för en guidad tur. Vi ska även besöka Ulricas museum som finns på skolans område där man kan titta på gamla bruksföremål. Vi kommer även att få lära oss lite Orsamål.

Fredagen den 15 september är det höstvandring till Lintjärn. Vi börjar dagen på skolan kl 9:30 och går gemensamt ner till Lintjärn. Tag med fika och kläder efter väder. Vi slutar dagen 13:00 nere vid Lintjärn och vi behöver hjälp med skjuts upp till skolan. Meddela om ni kan hämta ert barn vid Lintjärn. Glöm inte meddela fritids om ändrade tider.

Läs gärna förordet till ”Lilla läxan boken” (Rubriken Hem och skola). Där står det lite om tanken med läsläxan

- Övningspaper matte.

- Lilla läxan 3, läxa2.