läsåret 17/18Posted by lärare Thu, January 25, 2018 08:14:28

Tisdagen den 6 februari (vecka 6) är det skridskodag på Orsasjön. Barnen börjar som vanligt 8:30 och vi beger oss från skolan ca 9.00. Vi slutar på isen kl 12 och räknar vara tillbaka på skolan 12:30-13. Vi behöver hjälp med skjuts, främst hämtning! Ner till Orsa kommer några barn att åka bil och några kommer att åka buss beroende på hur många bilar vi får ihop. Ta med skridskor, hjälm och fika (gärna med varm dryck). Om man inte har skridskor meddela oss så kan vi titta vad som finns på skolan, vi har en hel del skridskor på skolan.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater/multiplikation och väljer det talet som är läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Kristina och Johanna