läsåret 17/18Posted by lärare Thu, February 08, 2018 07:55:59

Förra veckan hade vi en toppen dag på isen på Orsasjön med mycket skridskoåkning och snölek.
Det går magsjuka nu och det är jätteviktigt att barnen är hemma minst 48h efter att de har kunnat äta en ordentlig måltid och mår bra efter det. Det är alltså inte 48h efter sista gången de kräkts utan när de kan äta ordentligt. När barnen kommer tillbaka för tidigt är risken hög att de smittar andra och då snurrar det bara runt runt på skolan.

Fredagen den 23 februari (vecka 8) är det dags för Slipstensloppet. Barnen börjar som vanligt på skolan kl 8.30. Starten för loppen beräknas till kl 9 och ni är hjärtligt välkomna att komma och heja fram skidåkarna. Alla slutar 12:00.

Vecka 9 är det sportlov.

Torsdagen den 15 mars är det öppethus med fika och olika workshops på skolan. Kom och slöjda tillsammans med ditt barn och våra fantastiska slöjdlärare. Fritids kommer också att medverka och anordnar en workshop. Boka in datumet redan nu!

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater/multiplikation och väljer det talet som är läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Kristina och Johanna