Inför vecka 8 och 9

läsåret 17/18Posted by lärare Fri, February 16, 2018 08:00:09

Fredagen den 23 februari är det dags för Slipstensloppet. Barnen börjar som vanligt på skolan kl 8.30. Starten för loppen beräknas till kl 9 och ni är hjärtligt välkomna att komma och heja fram skidåkarna. Alla slutar 12:00.

På matten så tränar vi klockan, öva gärna hemma också.

Vecka 9 är det sportlov. Barnen börjar skolan igen måndagen 5 mars kl 8:30 och går enligt schemat.

Torsdagen den 15 mars är det öppethus med fika och olika workshops på skolan. Kom och slöjda tillsammans med ditt barn och våra fantastiska slöjdlärare. Fritids kommer också att medverka och anordnar en workshop. Boka in datumet redan nu!

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater/multiplikation och väljer det talet som är läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Kristina och Johanna