läsåret 17/18Posted by lärare Wed, March 07, 2018 15:34:00

Denna vecka kommer vi börja med nationella prov för årskurs 3. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat. Läs gärna informationsbrevet som jag skickar med.

Torsdagen den 15 mars är det öppethus med fika och olika workshops på skolan. Kom och slöjda tillsammans med ditt barn och våra fantastiska slöjdlärare. Fritids kommer också att medverka och anordnar en workshop. Varmt välkomna!

Fredag 16 mars sluta alla elever kl 12.

Tisdagen den 20 mars är det friluftsdag i Grönklitt. Vi behöver hjälp med skjuts både fram och tillbaka till Grönklitt, så har ni möjlighet att hjälpa till så hör av er. Vi ber alla elever som har utrustning och säsongskort att ta med det, eftersom vi nu får betala både för hyra av utrustning och liftkort.

- stavnings läxa

Kristina och Johanna