Veckobrev åk F-3

Veckobrev åk F-3

Inför vecka 11

läsåret 17/18Posted by lärare Wed, March 07, 2018 15:34:00

Hej alla föräldrar och elever!

Denna vecka kommer vi börja med nationella prov för årskurs 3. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat. Läs gärna informationsbrevet som jag skickar med.

Torsdagen den 15 mars är det öppethus med fika och olika workshops på skolan. Kom och slöjda tillsammans med ditt barn och våra fantastiska slöjdlärare. Fritids kommer också att medverka och anordnar en workshop. Varmt välkomna!


Fredag 16 mars sluta alla elever kl 12.

Tisdagen den 20 mars är det friluftsdag i Grönklitt. Vi behöver hjälp med skjuts både fram och tillbaka till Grönklitt, så har ni möjlighet att hjälpa till så hör av er. Vi ber alla elever som har utrustning och säsongskort att ta med det, eftersom vi nu får betala både för hyra av utrustning och liftkort.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater, subtraktion eller multiplikation och väljer det talet som är läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Läxor till vecka 11
Läxorna lämnas ut på torsdag och lämnas in onsdag veckan där på.

Läxa för år 1:
- Lilla läxan 1,läxa 19.
- Övningspapper matte.

Läxa för år 2.
- Lilla läxan 2,läxa 19.
- Övningspapper matte.

Läxa för år 3:
- Lilla läxan 3, läxa 19.
- stavnings läxa
- Övningspapper matte.

Trevlig helg!

Kristina och Johanna

  • Comments(0)//veckobrevf-3.skattungefriskola.se/#post187