Veckobrev åk F-3

Veckobrev åk F-3

Inför vecka 12

läsåret 17/18Posted by lärare Mon, March 19, 2018 08:02:48

Hej alla föräldrar och elever!

Vi fortsätter med nationella prov för årskurs 3 även denna vecka. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat.

Tisdagen den 20 mars är det friluftsdag i Grönklitt. Vi behöver hjälp med skjuts både fram och tillbaka till Grönklitt, så har ni möjlighet att hjälpa till så hör av er. Vi ber alla elever som har utrustning och säsongskort att ta med det, eftersom vi nu får betala både för hyra av utrustning och liftkort. Tänk på att klä barnen efter lager på lager principen och ta med extra vantar. Ta med fika och varm dryck. Vi börjar på skolan som vanligt 8:30 och åker så fort vi är klara. Vi slutar åka kl 13 i backen och beräknas vara tillbaka på skolan ca 13.45.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater, subtraktion eller multiplikation och väljer det talet som är läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Läxor till vecka 12
Läxorna lämnas ut på torsdag och lämnas in onsdag veckan där på.

Läxa för år 1:
- Lilla läxan 1,läxa 20.
- Övningspapper matte.

Läxa för år 2.
- Lilla läxan 2,läxa 20.
- Övningspapper matte.

Läxa för år 3:
- Lilla läxan 3, läxa 20.
- Övningspapper matte.

Trevlig helg!

Kristina och Johanna



  • Comments(0)//veckobrevf-3.skattungefriskola.se/#post188