Inför vecka 13 och 14

läsåret 17/18Posted by lärare Thu, March 22, 2018 13:57:14

Vi fortsätter med nationella prov för årskurs 3 även nästa vecka. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat.

Torsdag 29/3 slutar alla kl 12.

Vecka 14 är det påsklov. Barnen börjar skolan igen måndag 9/4 kl 8:30.

Vecka 16 är det jobbskuggning (praktik) för barnen på skolan. Årskurs 3 jobbskuggar onsdag 18/4 och torsdag 19/4. Årskurs 1 och 2 jobbskuggar torsdag 19/4. Hjälp era barn att hitta en plats. Kanske kan ert barn följa med er eller någon bekant.

Kristina och Johanna