läsåret 17/18Posted by lärare Wed, April 11, 2018 14:41:23

Vi fortsätter med nationella prov för årskurs 3 även nästa vecka. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat.

Vecka 16 är det jobbskuggning (praktik) för barnen på skolan. Årskurs 3 jobbskuggar onsdag 18/4 och torsdag 19/4. Årskurs 1 och 2 jobbskuggar torsdag 19/4.

Simskolan, för de elever som det gäller (Sandra sms:ar) pågår vecka 16,17och 18, tisdag onsdag och torsdag. OBS!! De elever som ska till simskolan måste vara på skolan senast kl 8:00. Ta med badkläder och handduk.

Studiedag måndag 30/4. Då är eleverna lediga.

Kristina och Theo