läsåret 17/18Posted by lärare Thu, May 03, 2018 08:12:41

Vi fortsätter med nationella prov för årskurs 3 även nästa vecka. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat.

Onsdag 9/10 åker vi till Framtidsmuseet i Borlänge. Vi åker tåg från Mora kl 8:36 kommer till tillbaka till Mora tågstation kl 15:38. OBS Vi samlas på skolan 7:20. Vi behöver hjälp med skjuts för att resan ska kunna gå att genomföra. Främst behöver vi hjälp med att hämta i Mora men även att skjutsa dit (om några lärare som skjutsar är sjuka). Ta med en ordentlig matsäck då det är en lång dag. Så håller vi tummarna J

Torsdag 10/5 är en helgdag så då är eleverna lediga. Studiedag fredag 11/5, då är eleverna också lediga.

Jag har också skickat med tider för utvecklingssamtal. Skicka gärna med sms vilka tider som passar.

Kristina och Theo