läsåret 17/18Posted by lärare Wed, May 16, 2018 14:24:43

Tiden går så fort och det är inte så mycket kvar på terminen. Här kommer lite hållpunkter för resten av terminen.

Onsdag 30/ 5 är det utearbestdag. Då jobbar vi med vår utemiljö tillsammans med er föräldrar. Vi har ”drop in” från kl 13. Det betyder att man kan komma när man vill från den tiden och göra ett så längt arbetspass som man önskar. Det kommer att finnas en lista med saker som behövs fixas uppsatt på förrådsdörren. Det finns fika!

Onsdag 6/6 lediga

Måndag 11/6 och tisdag 12/6 lägerdagar på Ivarsnäs. Mer information kommer senare.

Onsdag 13/6 brännboll, alla föräldrar hälsas välkomna att spela med sina barn. Barnen börjar på skolan som vanligt kl 8.30, återkommer med tider för matchen. Alla slutar kl 12.

Torsdag 14/6 skolavslutning kl 9-10. Efteråt är det fika i skolan. Efter fikat slutar eleverna.

De som inte har bokat tid för utvecklingssamtal kan gärna göra det med sms. Tiderna finns på hemsidan under veckobrev 1-3 och på Schoolsoft.

Kristina och Theo