iÍnför vecka 35

läsåret 17/18Posted by lärare Thu, August 23, 2018 13:46:09

Då har vi kört igång på skolan. Denna vecka har vi jobbat mycket med olika EQ-övningar, börjat med våra nya böcker i matte och lite olika klassrumspyssel.

Torsdagar kommer vi under hösten att ha som våran utedag. Tänk på att ha kläder efter väder.

På idrotten (onsdagar och fredagar) är det utegympa.

På fredag 31/8 kommer vi att ha en hel utedag i Bäckebo (vårat uteklassrum) tillsammans med F-klassen. Ta gärna med en liten fika (frukt eller macka) och varm dryck. Vi kommer att laga mat ute tillsammans med barnen.

Onsdag den 12 september är det föräldramöte. Vi kommer då bland annat att hjälpa till att komma igång med School Soft.

Veckobreven finns publicerade på hemsidan och på School Soft. Jag kommer att skicka ut inloggningsuppgifter till School Soft till de föräldrar som inte har fått den än.

Inga läxor till vecka 35

Kristina och Jonas