Inför v 36

läsåret 17/18Posted by lärare Wed, August 29, 2018 16:13:18

Nästa vecka är det friluftsdag på Lillåvallen i Orsa för årskurs 3, torsdag 4/9. Sandra åker med eleverna från skolan 8:30, samling på Lillåvallen 8:45. För att ta sig ner till Orsa behöver Sandra hjälp med skjuts. Hör av er till henne 073-540 12 20 om ni har möjlighet att hjälpa till.

Skolan tar med lunch men ni behöver ta med vattenflaska, dryck och mellanmål. Tanken med dagen är att eleverna i åk 3 ska få prova på olika friidrottsgrenar tillsammans med andra elever från Orsas skolor. Ta med träningskläder för utevistelse, bra skor att springa i och extra kläder så ni kan hålla er torra och varma. Idrottsdagen avslutas i kl 12:30 tiden nere på Lillåvallen. Föräldrar är välkomna som åskådare.

Åk 1 och 2 är kvar på skolan som vanligt.

På idrotten (onsdagar och fredagar) är det fortsatt utegympa.

Onsdag den 12 september är det föräldramöte kl17:30. Vi kommer då bland annat att hjälpa till att komma igång med School Soft.

Veckobreven finns publicerade på hemsidan och på School Soft.

Inga läxor till vecka 36

Kristina och Jonas