läsåret 15/16Posted by lärare Wed, April 26, 2017 10:28:56

Då var skolan igång efter påsklovet. Även denna vecka fortsätter vi med nationella prov för årskurs 3. Proven pågår mellan 13 mars och 19 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledigt så prata med mig i god tid. På svenskan jobbar årskurs 2 och 3 med att skriva dialoger. På No lektionerna så arbetar vi vidare med våra träd och följer hur det går för de frön som vi har satt.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater, subtraktion eller multiplikation och väljer det talet som är i läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

Ingen läxa till vecka 18