läsåret 15/16Posted by lärare Thu, May 11, 2017 16:15:38

Då är det dags för vår klimatvecka. Under veckan kommer vi att ha många olika aktiviteter och se filmen Home. Köket kommer också att servera klimatsmart mat.

Tisdag 16/5 är det utearbetsdag från kl 14 till kl 18. Då jobbar vi med skolans ute miljö tillsammans med förskola och fritids. Kom när ni kan! Vi bjuder på fika. Ta gärna med egna redskap.

Onsdag 17/5 är det loppisdag. Obs skoldagen börjar kl. 15 och slutar kl. 18. Eleverna ska då ta med sig gamla saker som man inte behöver och sälja. Barnen bjuds på mat och det finns fika att köpa av årskurs 6. Pengarna går till årskurs 6 skolresa.

Fredag 18/5 är det utedag vid Lintjärn. Eleverna börjar på skolan som vanligt kl.8 och slutar kl. 12 vid Lintjärn. Om ni har möjlighet att hämta vid Lintjärn. Ta med fika och ordentligt med kläder efter väder.

Det är dags för utvecklingssamtal skickar och ett brev med tider har skickats ut. Hör av er om ni inte har fått det.

Vecka 21 är det praktik för årskurs 1, 2, 3 onsdag 24/5. Årskurs 3 har även praktik tisdag 23/5. Jag har skickat ut ett brev om det. Har ni inte fått det så hör av er.

För de som vill öva på matteläxan på internet så går man in på elevspel.se klickar på matematik, bläddrar ner till talkamrater, subtraktion eller multiplikation och väljer det talet som är i läxa. Där kan eleverna träna innan man gör 3minuters läxan. Om man inte har tillgång till internet så kan man öva på träningspappret.

- Pilen läxa övningspapper.

- Pilen läxa övningspapper.

- Pilen läxa övningspapper..