läsåret 17/18Posted by lärare Thu, August 31, 2017 13:55:51

Tisdag den 5 september ska vi besöka Orsa räddningstjänst kl 9:30. Barnen börjar kl 8:30 på skolan som vanligt. Om någon förälder har möjlighet att skjutsa oss så är vi väldigt tacksamma.

Torsdag den 7 september plockar vi lingon efter lunchen tillsammans med fritids. Ta med hink och bärplockare.

Fredagen den 15 september (vecka 37) är det höstvandring till Lintjärn. Vi börjar dagen på skolan kl 9:30 och går gemensamt ner till Lintjärn. Tag med fika och kläder efter väder. Vi slutar dagen 13:00 nere vid Lintjärn och vi behöver hjälp med skjuts upp till skolan. Meddela om ni kan hämta ert barn vid Lintjärn. Glöm inte meddela fritids om ändrade tider.

Vi rekommenderar att luskamma barnen så här i början av skolstart.

Läs gärna förordet till ”Lilla läxan boken” (Rubriken Hem och skola). Där står det lite om tanken med läsläxan

- Övningspaper matte.

- Lilla läxan 3, läxa.