läsåret 17/18Posted by lärare Thu, April 19, 2018 13:59:25

Vi fortsätter med nationella prov för årskurs 3 även nästa vecka. Proven pågår mellan 12 mars och 18 maj. Vi kommer under den perioden vara sparsamma med att bevilja ledighet. Behöver ert barn vara ledig så prata med mig i god tid så vi kan se om det är något prov inplanerat.

Simskolan, för de elever som det gäller (Sandra sms:ar) pågår vecka 17,18 och 19, tisdag onsdag och torsdag. OBS!! De elever som ska till simskolan måste vara på skolan senast kl 8:00. Ta med badkläder och handduk.

Studiedag måndag 30/4. Då är eleverna lediga. Påminner även att fritids är stängt denna dag.

Kristina och Theo