läsåret 17/18Posted by lärare Tue, May 08, 2018 12:47:13

Nästa vecka är det klimatvecka på skolan med tema giftfriskola. Vi har redan tjuvstartat lite då vi hade skräpplockardag i veckan. Vi har flera olika aktiviteter inplanerade men det är två aktiviteter som berör er föräldrar.

Onsdag 16/5 är det loppisdag 15-18. Det betyder att eleverna börjar sin skoldag kl 15 och slutar kl 18.Obs skoldagen börjar kl. 15 och slutar kl. 18. Glöm inte att meddela ändrade tider till Fritids. Eleverna ska då ta med sig gamla saker som man inte behöver och sälja. Barnen bjuds på mat och det finns fika att köpa.

Fredag 18/5 är det utedag vid Lintjärn. Eleverna börjar på skolan som vanligt kl.8:30 Om ni önskar så går det bra att hämta era barn vid Lintjärn kl 12. Annars slutar vi på skolan 12:40 som vanligt. Ta med fika och ordentligt med kläder efter väder.

Onsdag 30/ 5 är det utearbestdag. Då jobbar vi med vår utemiljö tillsammans med er föräldrar. Vi har ”drop in” från kl 13. Det betyder att man kan komma när man vill från den tiden och göra ett så längt arbetspass som man önskar. Det kommer att finnas en lista med saker som behövs fixas uppsatt på förrådsdörren. Det finns fika!

Jag har också skickat med tider för utvecklingssamtal. Skicka gärna med sms vilka tider som passar.

Inga läxor till vecka 20

Kristina och Theo