läsåret 17/18Posted by lärare Wed, September 05, 2018 15:25:14

Förra veckan hade vi en härlig utedag i Bäckebo. Då jobbade vi i olika grupper med att laga vår egen mat ute. Vi gjorde två olika soppor och pinnbröd. Vi pratade även om eld och brandsäkerhet. Sedan vi hjälptes åt att göra upp eld så vi kunde laga vår mat.

Onsdag den 12 september är det föräldramöte kl 17.30 Vi kommer då bland annat att hjälpa till att komma igång med SchoolSoft.

Fredagen den 14 september är det höstvandring med hela skolan. Vi träffas på skolan som vanligt kl 8:30 och eleverna vandrar ner till Lintjärn. Vi kommer under dagen att ha olika äventyrspedagogikpass. Barnen behöver ha kläder efter väder och fika med sig (gärna varmdryck, frukt/macka). Barnen slutar sin dag kl 12 nere vid Lintjärn. Man får gärna hämta sitt barn nere vid Lintjärn bara man meddelade det. Barn som ska till fritids hjälps vi vuxna åt att skjutsa upp med bilar.

På idrotten (onsdagar och fredagar) är det fortsatt utegympa.

Veckobreven finns publicerade på hemsidan och på SchoolSoft.

Inga läxor till vecka 37

Kristina och Jonas