Inför vecla 41

läsåret 17/18Posted by lärare Thu, October 04, 2018 14:20:52

Hej alla föräldrar och barn!

Nu är vi inne på idrotten (onsdagar och fredagar) och jag vill påminna om att ta med gympakläder och handduk. Efter att frågan kom upp på föräldramötet om att det förekommer mycket fotvårtor så har jag varit i kontakt med skolsyster. Hennes rekommendation är att använda inneskor i idrottshallen och badtofflor i duschen. Enligt henne brukar de flesta vårtor försvinna av sig själva men om man vill kan man behandla vårtorna med olika medel som finns på apoteket.

Det är dags för utvecklingssamtal så jag skickar ut tider till de som inte bokat tider än.

Glöm inte svara på skolenkäten från Skolinspektionen ( finns om pdf-fil på School Soft).

Läxorna lämnas ut på torsdag och lämnas in onsdag veckan därpå.

Hälsningar Kristina och Jonas